Is jouw moeder een echte koffieleut? Dan is dit mooie baristapakket voor thuis echt iets voor haar! In het prachtige pakket krijg je 2 pakken houdbare Jersey melk, een gaaf zwart rekje met daarin 4 zwarte mokken, heerlijke koekjes en lekkere karamel fudge.

De Jersey melk is de perfecte melk voor in een baristapakket omdat het de dé ideale opschuimmelk is voor al je lattes en cappuccino’s! Dit komt omdat het nature 20% meer proteïne, maar ook meer vet, eiwit, vitaminen en mineralen bevat dan gewone melk. Dat maakt dat het een eigen, volle smaak heeft. Doordat de melk het A2 eiwit bevat, is de melk toegankelijker voor mensen met een koemelk allergie. Mensen met een koemelk allergie kunnen namelijk vaak wel A2 eiwit consumeren. Je kunt de lekkere melk zo drinken of om op te schuimen in je cappuccino.

thuis barista pakket Vandersterre

Zo maak je kans

Wil jij dit prachtige baristapakket voor thuis t.w.v. € 35,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes