Oneindige creativiteit in de keuken? Dan wordt de Braun MQ 9097X vast en zeker de nieuwe favoriete keukenhulp van jouw moeder. Deze krachtige 1.000W staafmixer is namelijk uitgerust met een ActiveBlade staafmixervoet. De op-en-neer bewegende mesjes maken het mogelijk de hardste ingrediënten zoals bijvoorbeeld kokosnoot en chocolade met 40% minder inspanning te pureren. Kortom, de beste staafmixer voor het zwaarste werk.

Veelzijdige keukenhulp

Naast het feit dat de MQ 9097X het zwaarste werk aan kan, bewijst deze keukenhulp ook dat je met een staafmixer zoveel meer kunt dan enkel pureren. Dankzij het EasyClick-systeem kan je de staafmixervoet gemakkelijk wisselen met een van de vele accessoires. Klik de roestvrijstalen garde aan het motoronderdeel en klop met gemak slagroom, eiwit en luchtige desserts. Het hakken van noten, snipperen van een uitje of maken van een heerlijke pesto is een fluitje van een cent met behulp van de 350ml hakmolen. En dan zijn we er nog lang niet. De pureestamper helpt je bij het maken van de heerlijkste stamppotten of smaakvolle verse appelmoes en je crusht ijs als nooit tevoren met de ruime 1,25L hakmolen/blender. Om dit alles af te toppen helpt het 1,5L foodprocessoraccessoire je bij het raspen, snijden en kneden van deeg. Met recht een veelzijdige keukenhulp, deze MQ 9097X staafmixer.

Optimaal gebruiksgemak

Kenmerkend voor Braun producten is het optimale gebruiksgemak. Zo ook bij deze MQ 9097X staafmixer. Spatten tijdens het pureren is namelijk verleden tijd. De uniek gevormde staafmixervoet met SplashControl zorgt ervoor dat je keuken schoon blijft. Wisselen van snelheid gaat eenvoudig dankzij de SmartSpeed snelheidsknop. Hoe harder je deze knop indrukt, hoe sneller de staafmixer gaat. Ben je klaar met het bereiden van al je heerlijke recepten? Dan kan alles* zo de vaatwasser in. Ideaal!

(* behalve motoronderdelen, check de gebruiksaanwijzing)

Zo maak je kans

Wil jij deze mooie MultiQuick 9 staafmixer van Braun ter waarde van €199 voor jouw moeder winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Vanmiddag om 16:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.