Bereid eenvoudig alle soorten maaltijden voor het hele gezin met de krachtige stoomoven, convectie, grill of magnetron-functie. Stoom vis, bak zelfgemaakte pizza’s, braad een perfecte steak of maak een verrassend dessert. Dit multi-talent biedt alles wat je nodig hebt in één volledig uitgerust en stijlvol apparaat!

Krachtige stoomoven

De Panasonic CS88 is de meest krachtige stoomoven tot nu toe. De dubbele stoominlaat zorgt ervoor dat je op twee niveaus, bijvoorbeeld vis en groenten, tegelijkertijd kunt stomen. Hierdoor maak je makkelijk en snel gezonde maaltijden met maximaal behoud van smaak en voedingstoffen. Daarnaast kun je dankzij de invertertechnologie maaltijden veel sneller en beter bereiden dan met de traditionele methoden door tot wel drie functies tegelijkertijd te gebruiken. Er zijn 12 combi-instellingen om uit te kiezen, dus die krokant gegrilde kip tover je nu met één druk op de knop op tafel!

Lust voor het oog

Dit apparaat tilt niet alleen je kookkunsten naar een hoger level, maar met zijn minimalistische design is dit apparaat ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het strakke ontwerp met glazen deur en een touchscreen-bedieningspaneel geeft je interieur een moderne en professionele uitstraling. Daarnaast zorgt het automatische reinigingsprogramma met gebruik van stoom ervoor dat je zelf vrijwel niets meer hoeft te doen om de binnenkant mooi schoon te houden. En omdat de buitenkant geen knoppen heeft, is het schoonmaken dus echt een fluitje van een cent.

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze geweldige Panasonic CS88 combi-stoomoven ter waarde van maar liefst €749, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019