Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Oumph

GEWONNEN: 3x een proefpakket met vleesvervangers van LikeMeat, Dutch Weed Burger & Oumph!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe deze week elke dag mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij 3x LIVEKINDLY Collective plant-based food & goodie box ter waarde van € 65,- weg met vleesvervangers van hun merken LikeMeat, Dutch Weed Burger & Oumph!

Foodies Vega Special

€ 8,99
Foodies Vega Special

Wil jij vaker vega(n) eten maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Er zijn verschillende merken met vleesvervangers die jouw leven makkelijker maken. Denk aan Oumph!, LikeMeat én The Dutch Weed Burger. De gemene deler? Alle producten zijn vegan en ontzettend lekker! Dus lees snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op een pakket van LIVEKINDLY Collective vol met hun heerlijke producten.

LikeMeat

De naam LikeMeat zegt het al; bij deze producten mis jij vlees geen moment. Het merk verkoopt plantaardige varianten van wereldwijde ‘vleesfavorieten’ zonder in te leveren op smaak en textuur. Denk aan Chicken Bites, Grilled Chicken, Kebab en Schnitzels. Dus blijf lekker genieten van de gerechten die je altijd maakt, maar dan met LikeMeat. So good, it’s good.

LikeMeat

Oumph!

“Gaan voor een duurzame toekomst? Hell yes. Dit doen met saaie, smakeloze alternatieven voor vlees? Hell no.” Dat dacht chef, rebel en milieuactivist Ankan en daarom ontwikkelde hij producten die niet alleen lekker & plantaardig zijn, maar ook nét dat beetje extra bieden – dat beetje ‘Oumph!’. Denk aan producten als Pulled BBQ Chunks, Mince, Smoky Bits, Kebab & Balls. We schreven er eerder al over. De producten zijn te vinden in het vriesvak.

Oumph

The Dutch Weed Burger

Denk je vegan food op festivals? Dan denk je The Dutch Weed Burger. De Weed burgers, Sea Nuggets en Weed doggs van dit Amsterdamse voedingsmerk zijn verrijkt met lokaal geteeld zeewier uit de Oosterschelde en hebben daarom een unieke umami smaak en zitten bomvol goede voedingsstoffen zoals mineralen en eiwitten. Hun missie? Serve positive change!

The Dutch Weed Burger

LIVEKINDLY Collective plant-based food & goodie box

Om plantaardig te eten nóg gemakkelijker te maken, heeft LIVEKINDLY Collective een box samengesteld vol met hun heerlijke producten. Zo kan je zelf eenvoudig ervaren hoe lekker en makkelijk het vervangen van vlees voor een duurzaam alternatief kan zijn. De box bevat veel lekkere producten van de bovenstaande drie merken, receptinspiratie en leuke goodies zoals The Dutch Weed Burger muts. Met de fijne merken Oumph!, LikeMeat en The Dutch Weed Burger maak jij van elke vegetarische maaltijd een succes. Dat is niet alleen lekker en goed voor jou, maar ook voor de planeet.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie LIVEKINDLY Collective plant-based food & goodie boxen t.w.v. € 65,- , hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!