Met een klein gebaar een groot verschil maken voor de planeet en de mensen om je heen. SodaStream kondigt de lancering aan van haar nieuwe Décor-editie, een chic en duurzaam kerstcadeau voor thuis. Speciaal voor de Foodies Kerstspecial stelt SodaStream een van de 50 edities in Country Green ter beschikking. In de winkels zal de Decor edition in stijlvol Urban Grey verkrijgbaar zijn. De SodaStream Décor is geïnspireerd door de allernieuwste kleuren in mode en interieur. Nu mensen meer tijd in huis doorbrengen, zijn apparaten die het dagelijkse leven thuis makkelijker maken zeer geliefd.

Bye bye, wegwerpflessen!

De nieuwe Spirit Décor maakt het mogelijk om thuis bruisende drankjes en cocktails te maken en helpt – met zijn vaatwasbestendige herbruikbare fles – het milieu te redden van duizenden plastic wegwerpflessen. Net als de reguliere Spirit-toestellen is dit unieke Décor-exemplaar snel en makkelijk te gebruiken of mee te nemen. Je plaatst een koolzuurcilinder achter in het apparaat, zet de SodaStream-fles met kraanwater in het apparaat, drukt op knop, en voilà: je hebt je eigen bubbels. Dankzij de handige drukknop kun je ook nog eens zelf de hoeveelheid bruis bepalen. Wil je het nóg leuker maken? Je kan ook een smaakje of lekker vers fruit toevoegen. Laat je voor de feestdagen inspireren door de cocktailrecepten op de receptenpagina van SodaStream.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de prachtige SodaStream Décor Edition – the Green Holiday Gift t.w.v. € 99,95, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019