Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Tafelwater set + refill van Pineut

MOEDERDAGWINACTIE: Tafelwater set + refill van Pineut

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een hele leuke prijs: een prachtige kit van Pineut om zelf het allerlekkerste tafelwater te maken. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Wil je jouw moeder eens een keer iets anders cadeau doen dan een bloemetje of een flesje wijn? Dan heeft Pineut het perfecte cadeau voor jou! Met de unieke Tafelwaters op basis van fruit & bloemen zet je in een handomdraai iets fris, fruitigs en feestelijks op tafel. Het maken van je eigen dorstlesser is heel gemakkelijk: Vul de kleurrijke mix aan met plat (kraan)water, laat minimaal 30 minuten intrekken en serveer! Vul gedurende de dag de karaf gerust nog enkele keren bij met water. Het fruit en blad geven namelijk lekker veel smaak af.

Een echte eyecatcher

De verfrissende Tafelwaters worden geleverd in een mooie karaf met glazen deksel en klemmen. Daarmee geef je niet alleen een smakelijk, maar ook een blijvend cadeau. Een inspiratie om nog vele Tafelwaters te maken. Kies bijvoorbeeld een lekkere refill (in potje) van Pineut, waarmee je in totaal nog eens 8 liter Tafelwater kunt maken.

Bekijk en bestel de collectie van Pineut op www.pineut.nl of kijk op www.prospectt.nl/verkooppunten  voor een verkooppunt van Pineut bij jou in de buurt.

Zo maak je kans

Wil jij deze superleuke tafelwater-kit van Pineut + een refill met de smaak aardbei-hibiscus winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Vanmiddag om 16:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!