Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: Tea for one theepot van Bunzlau Castle

MOEDERDAGWINACTIE: Tea for one theepot van Bunzlau Castle

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een prachtige 'Tea for one' theepot van Bunzlau Castle. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Jouw moeder is altijd druk en in de weer. Als ze zich niet inzet voor anderen, pakt ze wel weer een nieuwe hobby op of wordt er volop gewerkt in en om het huis. Logisch dat ze wel een verwenmomentje kan gebruiken. Met de ‘Tea for one’ theepotjes van Bunzlau Castle kan ze dan ook optimaal ontspannen. Hiermee zet ze een lekkere hoeveelheid van haar favoriete warme drank. Voetjes omhoog en genieten maar.

Verfijnd en sterk

Alleen het beste cadeau is goed genoeg voor de belangrijkste vrouw in jouw leven. Gelukkig zit je ook dan met deze prijs goed. De theepot van Bunzlau Castle is gemaakt in de hoogste kwaliteit keramiek en zijn met de hand bestempeld. Het design, genaamd Blue Coral, is tijdloos, uniek en tevens oersterk. En na gebruik? Dan hoeft ze niet te poetsen. De theepot kan gewoon in de vaatwasser, magnetron en oven en gaat een leven lang mee. Hoe duurzaam wil je het hebben? Kijk voor meer mooie moederdag-proof producten op de website van Bunzlau Castle.

Zo maak je kans

Wil jij deze superleuke ‘Tea for one’ theepot winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!