TED SPARKS selecteert de ingrediënten voor zijn kaarsen en diffusers met uiterste precisie. Hij maakt hierbij alleen gebruik van de beste geuren die beschikbaar zijn om een geliefde collectie te creëren. Met de TED SPARKS Fresh Linnen collectie is dat zeker gelukt! Deze fantastische geur is geïnspireerd op heerlijk fris gewassen wasgoed. De geur is een fijne mix van bloemige noten gecombineerd met ingevingen van Tonka bonen, musk en een vleugje van verse citroen. De collectie bestaat uit twee kaarsen; DEMI en IMPERIAL, een roomspray en bijpassend geurstokjes. Zo laat jij je hele huis fantastisch ruiken.

Van ontdekkingstocht tot geur

TED SPARKS is een avonturier die dol op is op het leven en zo veel mogelijk reist om alles te ontdekken. Al snel zag hij hoe elk deel op de wereld zijn eigen geur en stijl heeft. Geïnspireerd door de culturen waar hij zich in onder heeft gedompeld, heeft TED SPARKS een collectie met heerlijk geurende en stijlvolle kaarsen en diffusers ontworpen. Probeer ze allemaal en kies jouw favoriet!

Zo maak je kans

Om kans te maken op dit heerlijke TED SPARKS Fresh Linnen set t.w.v. € 95,-, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019