Wacht jouw moeder jou ook altijd op met een kopje thee? Deze keer verzorg jij het servies. Deze prachtige Flora Castle producten zijn ideaal als Moederdagcadeau. Jullie zetten de verse thee in de grote mok en natuurlijk is er ook een bijpassende schotel om iets lekkers op te leggen.

Helemaal compleet

De theeset die je bij foodies kunt winnen bestaat uit vier prachtige producten: een uniek thee-ei met ornament, een lekkere grote mok, een kom om te vullen met je favoriete traktatie én een petit four schaaltje. Dat gun je toch iedere moeder? De gehele set is voorzien van kleurrijke handgeschilderde bloemen gecombineerd met grafische mini printjes. Tijdloos en geschikt voor iedere gelegenheid!

Met het sparen van Flora Castle geniet iedereen van een prachtig gedekte tafel, die aansluit bij jou woonaccessoires. Ieder product wordt met liefde gemaakt en nodigt je uit om je eigen ‘veldboeket’ bij elkaar te sparen.

Zo maak je kans

Wil jij deze superleuke theeset van Flora Castle winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.