De Big Green Egg gebruik je probleemloos het hele jaar door. Met kerst mag hij aangestoken worden om breadpudding of de kip met camembert van foodies-kok Willem te maken en in de zomer maakt hij je heerlijke hamburgers nóg lekkerder. Voor de-unieke Big Green Egg-kerstballen is echter maar een moment geschikt: Kerstmis.

Maak je kerstboom speciaal

Het is elk jaar weer een opgave om je kerstboom uniek én foodieproof te maken. Met de kerst-ornamenten van Big Green Egg gaat het je dit jaar echter zeker lukken. De zes glazen miniratuur Eggs zien er super echt uit en de unieke luchtregulator (rEGGulator) van de Big Green Egg lijkt ineens verbazingwekkend veel op het kroontje van de kerstbal.

Zo maak je kans

Vandaag is jouw geluksdag, want je maakt extra veel kans. foodies mag maar liefst acht setjes Big Green Egg-kerstballen weggeven. Heb jij ook al zin om de kerstboom te decoreren met deze gave ornamenten? Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Deze winactie is gesloten. De winnaars zijn: Monique uit Wervershoof, Marleen uit Berchem, Onno uit Rotterdam, Suzanne uit Utrecht, Lisanne uit Brummen, Aneke uit Veendam, Stefan uit Almelo en Liana uit Gouda. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019