Bijzonder serviesgoed

Piccobella staat voor bijzonder serviesgoed uit Italië. Het merk werkt samen met vooraanstaande kleinschalige ambachtslieden, gevonden op hun zoektocht naar exclusief keramiek in de omgeving van Venetië. De schalen worden met de hand beschilderd (dipinto a mano) en dus is geen enkele schaal hetzelfde. Dat maakt dit servies zo uniek en origineel. Voor ieder stuk in het gehele proces zijn er zo’n 18 handelingen nodig. Echt handwerk dus!

Het aardewerk van Piccobella is gecreëerd door mensen die van hun product houden en het meesterschap beheersen. Ambachtelijkheid op zijn best, waardoor producten met opvallende details ontstaan. Deze schaal heeft een omvang van 41 x 34 cm. Hij is keramiek-wit, handvervaardigd, handbeschilderd en gedecoreerd met schelpen, mosselen, kreeftje en koraal. Meer weten over deze kunstwerkjes? Check dan snel de website van Piccobella.

Zo maak je kans

Met deze serveerschaal van Piccobella haal je een echte blikvanger in huis. Wil je deze beauty winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Maandag trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Maaike uit Waalre. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019