Meer over de Utenovn van Welvaere

Utenovn – de pizzaoven van Welvaere

Een pizzaoven in je tuin, dat wil toch iedereen? Het liefst natuurlijk houtgestookt én met een goede pizzasteen, zodat je net als bij een Italiaans restaurant de lekkerste pizza’s kunt bakken. Willem & Bas gingen onlangs aan de slag met de Utenovn – de pizzaoven van Welvaere om deze testen. In dit artikel lees je alles over hun bevindingen. Ben je na het lezen van hun bevindingen overtuigd? Doe dan snel mee met onze winactie en maak kans op de pizzaoven!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Zelf pizza’s bakken

De conclusie van Willem & Bas is eigenlijk vrij simpel na hun test; deze pizzaoven wil je hebben. Nooit eerder bakten ze zo gemakkelijk échte pizza’s, die smaken zoals ze dat ook in Italië doen.

Koken op houtgestookt vuur zorgt voor een echte beleving in je eigen tuin. Niet alleen qua sfeer, zeker ook qua smaak. Met de Utenovn van Welvaere creëer je een pizza zoals je die ook zou eten op een idyllisch terrasje in Italië. Door de bakplaat bovenop de pizzaoven mag je wat ons betreft spreken van een heuse allrounder, omdat je er ook gemakkelijk mee kunt grillen. Kortom, dit wil toch iedereen?

Pizza in oven

Zo maak je kans

Wil jij de Utenovn – de pizzaoven van Welvaere (t.w.v. € 845,-) winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen voor 2 juli 2023. Daarna is het duimen en ook afwachten tot we op 3 juli 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook: