Weber SmokeFire

Deze barbecue is er niet zomaar eentje. Dit is een houtgestookte pelletbarbecue van hét premium barbecuemerk Weber. Een echte allround barbecue waarmee je biefstuk dichtschroeit, brisket rookt en taarten bakt. En alles wat je  daartussenin kan bedenken. Je koppelt zelfs je smartphone aan de barbecue zodat je meldingen krijgt wanneer het tijd is om te draaien en serveren. Het leukste aan deze halve buitenkeuken (want ja, zo groot is de barbecue) is dat wij er eentje weggeven! Win de Weber SmokeFire barbecue t.w.v. € 1.783,95. Lees snel hoe je kans maakt op deze gigantische prijs.

Wat is een pelletbarbecue?

In Amerika is men al wat langer vertrouwd met de pelletbarbecue. Hier is het nog vrij nieuw, al zijn er steeds meer fanaten die zweren bij houtpellets. Het verschil zit in de gebruikte brandstof. Daar waar je over het algemeen de barbecue opstookt met houtskool, gas of briketten maakt deze barbecue gebruik van houtpellets. Dit betekent dat je een speciale tank vult met houtpellets, stukjes geperste houtkorrels. Je stookt ze vaak op met een elektrisch warmte-element.

Win een Weber SmokeFire barbecue

De voordelen

Er zijn meerdere voordelen ten opzichte van “gewone” barbecues. Wat ons betreft springen er twee uit. Consistentie en smaak. Doordat de meeste pelletbarbecues volledig elektronisch zijn zorg je met alle gemak voor een constante temperatuur. Ideaal voor het langzaam garen van een groot stuk vlees. Door te experimenteren met verschillende houtpellets krijg je verschillende smaken en aroma’s in je gerechten. Zeker als je aan de gang gaat met het roken van ingrediënten. Er zijn meerder smaken verkrijgbaar zoals appel, kers of eik.

Hightech

Simpel verbinding maken via WiFi of Bluetooth? Dat kan! De Weber Connect Controller is een absoluut hoogstandje qua hightech. Door de controller bedien je de barbecue met alle gemak. Daarnaast krijg je alle informatie die je nodig hebt om het ultieme stukje vlees te bereiden. Zo hou jij tijd over voor je gasten, of voor jezelf. Gemak dient de mens.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze one of a kind barbecue van Weber? Volg ze op Instagram. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, winacties en aanbiedingen.

Win de Weber SmokeFire barbecue

Hou je van barbecueën? En heb je wat ruimte over in de tuin? Doe dan mee met onze winactie en win de Weber SmokeFire barbecue. Meedoen is simpel, je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. That’s it!

De winactie loopt van 23 augustus tot 31 augustus. Deelname is kosteloos en mogelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is, wonend in Nederland of België. Eenmalige deelname per persoon. De winnaar wordt onpartijdig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor andere goederen of een geldbedrag.

(WINACTIE GESLOTEN)

Meer lezen?

4x onweerstaanbare vegetarische barbecue recepten

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.