Gezond eten wordt nu nog gemakkelijker en leuker met de What A Wok buitenwok. De unieke keramische oven zorgt voor de beste omstandigheden om te wokken. Wok zoals de straatkoks in Azië dat ook doen.

Op open vuur

Bij wokken komt alles neer op de temperatuur. Hoe hoger de vlammen, hoe beter het gaat. De What A Wok buitenwok is gericht op de perfecte manier van wokken. De sfeervolle zinken emmer is voorzien van een unieke keramische oven die zo is vormgegeven dat de vlammen perfect om de pan likken. De uitgekiende temperatuurregulatie zorgt ervoor dat je jouw gerecht perfect kunt bereiden. Koken wordt zo een peulenschilletje.

Gezond en lekker

Verse producten, snel gegaard. Dat is wat wokken zo uniek maakt. Alle smaak en alle goede voedingsstoffen blijven behouden. Of je nu een volledige maaltijd wokt of de perfecte groentenmix voor bij de barbecue maakt, het kan allemaal met de What A Wok buitenwok. Samen met je vrienden koken in de tuin, op het strand of in het park. En wanneer je uitgekookt bent, gebruik je de oven als verwarming tot in de late uurtjes.

Zo maak je kans

Vandaag mogen wij een starterspakket cadeau weggeven ter waarde van 139 euro met daarin de originele What A Wok en een ingrediëntenpakket van ABC. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Maandag trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Hans uit Ureterp. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019