Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Wijnrek Vintageview

MOEDERDAGWINACTIE: Wijnrek van Vintageview

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op het prachtige wijnrek Six Black van Vintageview. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Proosten op de mooie momenten, dat doen jullie maar al te graag. Met een toost maak je een speciale gelegenheid immers nog specialer. Jouw moeder heeft dan ook altijd wel een wijntje op voorraad. Er is alleen één ding wat nog ontbreekt: een mooi wijnrek om de flessen op een stijlvolle manier onderdeel te maken van haar interieur.

Verstoppen is niet meer nodig

Met het prachtige, robuuste wijnrek van Vintageview leg je nooit meer een fles wijn in de kast. Het wijnrek Six Black biedt plaats aan zes wijnen en is super makkelijk op te hangen met het bijgeleverde met bevestigingsmateriaal. Dankzij de luxe, zwarte afwerking past dit stijlvolle rek in ieder interieur. Wij weten het zeker: dit wordt dé blikvanger in haar huis en jij komt maar wat graag op visite om hem te bewonderen. Meer weten? Kijk dan snel op de website van Vintageview.

Zo maak je kans

Wil jij dit mooie wijnrek Six Black van Vintageview ter waarde van €84,99 winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!