Elk jaar slaan de restaurants en hotels in de Achterhoek de handen ineen om de wildliefhebber goed in de watten te leggen, met uitgebreide diners, proeverij en en meerdaagse wildarrangementen. Dit jaar doen ze dat al voor de veertigste keer! Op website van Wild eten in de Achterhoek vind je dé wildrestaurants met ruim 70 heerlijke arrangementen voor dit najaar. Op deze website vind je al deze heerlijke wildarrangementen en kun je direct een reserveringsaanvraag bij de betreffende locatie doen. Tijdens je verblijf geniet je volop van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. Kom en geniet van de rust, ruimte en de rijke traditie van Wild eten in de Achterhoek.

Dit kun jij winnen

Laat je een weekend compleet in de watten leggen in het prachtige Doetinchem. Speciaal voor jou hebben we een fantastisch arrangement geselecteerd bij LEV Foodbar. LEV staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eten uit de regio en het seizoen, lekkere biertjes, meer dan 20 open wijnen en oprechte gastvrijheid. Hier geniet je van een overheerlijk 4-gangen wildmenu. Na het eten hoef je niet naar huis, maar loop je slechts twee minuten naar het prachtige Villa Wanrooy. In een van de ‘smaak’volle kamers (pittig, zoet, zuur..) geniet je van een overnachting. En hadden we al gezegd dat je de volgende ochtend aan mag schuiven voor een heerlijk ontbijt?

Zo maak je kans

Heb jij wel oren naar dit geweldige 2-daagse wildarrangement? Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen. Met een beetje geluk trekken wij binnenkort jouw naam uit de hoge hoed!

(Winactie is gesloten)