World of Fire masterclass

Regelmatig geeft Jord Althuizen een World of Fire masterclassTijdens deze workshop leer je alles over de wereld van vuur en rook, natuurlijk gecombineerd met lekker eten. Aan de hand van diverse demonstraties en proeverijen vertelt Jord je alles over koken met vuur. Of je nu een beginner of gevorderde bent als het aankomt op barbecueën, tijdens de masterclass leer je gegarandeerd alles over de wereld van outdoor cooking.

BBQ Workshop Walhalla

Jord Althuizen ontvangt je samen met zijn team van Pitmasters in hun vurige Smokey Goodness hangout. Gedurende de avond dompelen ze je onder in de wereld van vuur. Denk aan bijvoorbeeld uitgebreide uitleg, diverse demonstraties en natuurlijk uitgebreide proeverijen. Zo geniet je onder andere van een 6-gangen walking dinner én is er een open bar. Ieder gerecht tijdens het walking dinner wordt op een andere vurige manier bereid. Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse houtgestookte oven, Franse flambadou’s en Afrikaanse braais.

Tijdens deze unieke World of Fire masterclass steek je zelf de handen enkel uit de mouwen om te genieten van het lekkere eten en de bijpassende bieren of wijnen. Zelf BBQ’en skip je deze keer zodat je alle tijd hebt om te leren van de demonstraties, uitleg en anekdotes die Jord Althuizen verzorgd. Tussendoor mag je hem het vuur aan de schenen leggen en alle brandende vragen die je hebt op hem afvuren.

World of Fire masterclass Jord Althuizen

Zo maak je kans

Om kans te maken op een ticket voor een World of Fire masterclass hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 20 juni 2022.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.