Een fijn begin

Als je eenmaal de heerlijke producten van Smaakt hebt geproefd, ga je nooit meer uit gemak voor een banaan of snelle smoothie. Het assortiment van Smaakt bestaat uit ruim 300 biologische producten waar je uit kunt kiezen, van koffie tot pindakaas en van speltmuesli tot amandelmeel. Alles wat je nodig hebt voor een goed begin van je dag dus. Zo’n heerlijk ontbijt zorgt ervoor dat je vol energie aan je dag begint. Of je nou een dag hard aan het werk moet, een lange wandeling op de planning hebt staan of simpelweg je humeur een boost wil geven: met de producten van Smaakt zit je altijd goed.

De kracht van biologische producten

Smaakt heeft uitsluitend biologisch lekkers in het assortiment. Biologisch betekent onder andere vrij van kunstmest, diergeneesmiddelen, hormonen, GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en chemische bestrijdingsmiddelen zoals landbouwgif. Chemische toevoegingen die je liever niet in je voeding terugziet, dus! De producten zijn bovendien vrij van toegevoegde geraffineerde suikers en meer dan 90% van het Smaakt assortiment is plantaardig.

Met Smaakt in je voorraadkast, haal je dus minder troep maar juist meer smaak en goede voedingsstoffen in huis. De producten zijn rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen. Naast musthaves voor in je voorraadkast, zoals ontbijtgranen, zoet en hartig broodbeleg, melen, peulvruchten, noten en zaden, is er meer lekkers verkrijgbaar. Zo is er onlangs een vegan vers lijn van Smaakt op de markt gekomen met versmaaltijden en plantaardige vervangers voor kaas een vleeswaren. Elke hap telt: voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst.

Zo maak je kans:

Smaakt dit naar meer? Vul dan snel onderstaand formulier in en maak kans op dit overheerlijke pakket gevuld met onder meer koffie, thee, sappen, notenmuesli, gepofte granen, boekweitpannenkoekenmix, Rinse appelstroop, pindakaas, crackers en rijstwafels. Deze kans wil je niet mislopen!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.