Homakase

‘Omakase’ betekent letterlijk: ‘ik laat het aan u over (chef)’. De gasten, in het geval van de Japanse omakase meestal maar een paar, krijgen voorgeschoteld wat de chef voor hen kiest. In ‘Homakase’ hebben we het niet over de chef van een Japans restaurant, maar over omakase thuis, homemade dus. Maak nu kans op ‘Homakase’ met onze winactie!

Fotograaf Oof Verschuren (o.a. bekend van de fotografie van de boeken van Yvette van Boven) heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. Stap voor stap, foto per foto laat hij zien hoe je op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij jou aan tafel. Bij alle minder bekende ingrediënten of benodigde keukenspullen wordt stilgestaan, ook waar ze te krijgen zijn en zo nodig in welk seizoen. Dat is ook het idee achter de Japanse keuken: kook lokaal en seizoensgebonden.

Het resultaat is een schitterend en uiterst bruikbaar boek waar elke beginnende of beetje gevorderde thuiskok mee uit de voeten kan.

Winactie Homakase

Foodies mag speciaal voor jullie twee boeken weggeven! En geloof ons, dit boek wil je in je verzameling opnemen. Is het niet voor de prachtige stap-voor-stap recepten, dan is het wel voor het geweldige beeldmateriaal en de vele informatie over sushi. Kortom, dit boek is een must voor elke thuiskok. Doe mee met de winactie en win ‘Homakase’ van Oof Verschuren!

De winactie voor ‘Homakase’ loopt tot 7 september 2021, meedoen is gratis. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons. Over de winactie wordt niet gecorrespondeerd.

(winactie gesloten)

Kan je niet wachten?

Uiteraard is het boek ook bij ons te bestellen. Zo weet je zeker dat je ‘m als eerste in huis hebt!

Homakase

Meer gerechten zoals deze?

Homakase
€38,99

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.