November wordt #stovember

Samen met Tefal maken we er één groot feest van in november. Zo staat ons magazine boordevol met onweerstaanbare stoofrecepten en delen we de beste tips & tricks met jullie. Natuurlijk is het geen feestje zonder een goede winactie. We pakken groots uit, we geven namelijk elke week twee stoofpannen van Tefal Trattoria weg in november! Lees snel verder over de winactie voor een Tefal Trattoria stoofpan.

Stovember met Tefal

Twee jaar geleden riep Tefal #stovember in het leven. Sindsdien vieren we jaarlijks een feestje in november, uiteraard met de lekkerste recepten en fijnste stoofpannen. Wist je namelijk dat Tefal niet alleen prachtige koekenpannen en strijkijzers heeft? Maar ook handige Tefal braadpannen en slowcookers, speciaal gemaakt om de lekkerste stoofrecepten op tafel te toveren.

Tefal Trattoria

Lichtvoetig deze donkere maand starten? Jazeker, want deze gietaluminium pannen van Tefal zijn veel lichter dan je van een stoofpan gewend bent, maar met dezelfde kwaliteiten. Ze kunnen tot een temperatuur van 250 °C in de oven gebruikt worden, maar ook op alle soorten warmtebronnen, waaronder inductie. Wil je deze Trattoria braadpan van Tefal zelf proberen? Doe mee met de winactie en maak elke week kans in november!

winactie tefal trattoria stoofpan

Winactie Tefal Trattoria stoofpan

In november kiezen we elke dinsdag twee winnaars die deze prachtige pan thuis gestuurd krijgen. Zij krijgen persoonlijk bericht van ons. Er staat niets spannends tegenover, het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Wil je extra kans maken? Ga zelf aan de slag met onze stoofrecepten uit de nieuwe Foodies. Tag ons op Instagram en gebruik #stovember & #iamfoodies. Doe je mee met de winactie voor een Tefal Trattoria stoofpan?

Doe mee en win één van de Tefal Trattoria stoofpannen

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: