Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Santa Maria BBQ pakket

GEWONNEN // Word een barbecuechef met Santa Maria + winactie!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Niets houdt je meer tegen om tijdens de barbecue een ware chef te zijn en de lekkerste gerechten op tafel te zetten! Dit is onze top-3 recepten die gemakkelijk klaar te maken zijn met rubs, marinades en sauzen van Santa Maria.

1. Salade van watermeloen met munt

Een heerlijke salade met watermeloen, feta en munt. En door de Santa Maria Chili Explosion krijgt het toch nog een beetje pit! Let op: dit is zo lekker dat je beter maar wat meer van kunt maken.
santa maria

2. Gegrilde kippenvleugels met honing

Met deze gegrilde kippenvleugels met honing doe je iedereen een plezier. Het zoete van honing en de smokey barbecue smaak maken dit zo’n recept om je vingers bij af te likken. Letterlijk!

3. Hele gegrilde zalm van de BBQ

Met een hele gegrilde zalm van de barbecue maak je indruk. Zeker in deze combinatie met geroosterde knoflook, bacon, pittige chili en een fris accent van limoen en koriander.
Santa Maria zalm
Serveeridee: nodig je vrienden uit en serveer deze zalm op een mooie grote schaal. Zo heb je een heerlijk gerecht om samen te delen!

Win 5x een BBQ-starterspakket

Santa Maria helpt je deze zomer een barbecue chef te worden met een gaaf BBQ-pakket! Inclusief kruidige rubs, smaakvolle marinades, een heerlijke BBQ-saus en geurende grillolie geschikt voor alle vis-, vlees- en kipgerechten. En het goede nieuws is dat wij maar liefst 5 pakketten weg mogen geven! Kans maken? Vertel ons hier wat is jouw favoriete BBQ-gerecht is.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!