Workshop van Big Green Egg

Ben je op zoek naar uitdaging? Check. Inspiratie? Check. De basistechnieken op een kamado? Check. Of je nu aan het overwegen bent om een Big Green Egg aan te schaffen of al jarenlang ervaring hebt, ieder komt aan zijn of haar trekken. De workshops van Big Green Egg vinden plaats op het prachtige landgoed Arcadia in Steenbergen. Niet alleen kun je hier een workshop volgen die gegeven wordt door ervaren demochefs van Big Green Egg, ook kun je hier op je gemak een rondje lopen en van de natuur genieten, of op het terras zitten van de brasserie.

Als je denkt aan Big Green Egg dan denk je aan kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Dit zijn kwaliteiten die ze op hun landgoed ook nastreven. En dat zie je terug in de workshops. Ze gebruiken natuurlijk lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit en de chefs zijn altijd op zoek naar de leukste en lekkerste gerechten die jij thuis op je Egg gemakkelijk kunt nabootsen.

Workshop Big Green Egg

Winnaars workshop van Big Green Egg

Afgelopen week maakte je kans op een workshop van Big Green Egg. Tijd om de winnaars bekend te maken. De winnaars mogen elk een basisworkshop voor twee personen volgen. Heb je niet gewonnen maar wil je wel graag je culinaire skills verbeteren, of ben je heel nieuwsgierig hoe koken op een Big Green Egg in zijn werk gaat? Boek dan snel een workshop op landgoed Arcadia!

Uiteraard krijgen de onderstaande winnaars ook persoonlijk bericht van ons per mail.

Winnaars:

Christine uit Zutphen

Roelof uit Den Haag

Remco uit Heerhugowaard

Workshop Big Green Egg

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.