Win een zomer pakket van Smaakt

Bij Smaakt geloven ze dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage levert aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en de toekomst. Daarnaast zijn al hun producten 100% biologisch. Proberen? Win nu een zomer pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- en ontdek de verschillende producten!

mungbonen van Smaakt

Smaakt: 100% biologisch

Goed voor jezelf, goed voor jouw omgeving, dat is Smaakt. Niet alleen de appelsap en mungbonen, maar ook alle andere producten van Smaakt zijn biologisch. De voedingsmiddelen zijn onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd en er worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Smaakt heeft bovendien een groot assortiment aan vegan producten. Ook werkt Smaakt met duurzame verpakkingen met FSC gekeurd papier en BioBased folie.

Zo maak je kans

Om deze zomer kans te maken op het pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 14 augustus 2023.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook: