Yotam Ottolenghi & Noor Murad: live workshop

Vraag je een foodie wie zijn favoriete chef is en menigeen zal met ‘Ottolenghi’ antwoorden. Samen met zijn team produceert de Israëlisch-Britse chef de meest geweldige recepten én kookboeken. Noor Murad is een van de getalenteerde koks uit de Ottolenghi Test Kitchen. Samen met ‘the big Y’ – zoals de testkitchers Ottolenghi noemen – zijn zij een gouden duo. In hun tweede gezamenlijke boek Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker laat het tweetal zien hoe je op indrukwekkende wijze van een doordeweeks gerecht iets bijzonders maakt. Een heerlijke harissaboter voor over gestoomde groenten of een tamarindedressing bij een gebakken biefstuk. De magie zit ‘m in de ‘Ottolenghi-twist’, een keuze voor ingrediënten die elke maaltijd laat stralen. Wil jij die kunst ook in de vingers krijgen? Lees dan snel verder!

Workshop

Droom jij ervan om in één keuken te staan met Yotam Ottolenghi & Noor Murad? Dit is je kans! Op dinsdagmiddag 8 november organiseert Foodies Magazine in samenwerking met Fontaine Uitgevers een live kookworkshop in De Kookfabriek in Amsterdam. Deze middag ga jij samen met Yotam en Noor drie gerechten uit hun nieuwste boek ‘Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker’ koken. Ook vindt er een interview met het tweetal plaats én is er die middag alle tijd om jouw kookvragen te stellen en jouw boek te laten signeren. Kortom: dit event mag je niet missen.

Wat: live kookworkshop met Yotam Ottolenghi & Noor Murad

Waar: De Kookfabriek in Amsterdam

Wanneer: dinsdag 8 november 2022

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Prijs: € 110,- (incl. alle benodigdheden voor de workshop en het nieuwste boek ‘Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker’)

Exclusieve ticketverkoop

Wil jij deze waanzinnige live workshop niet missen? Vanaf 22 september kun je tickets bemachtigen! Om onze abonnees als eerste de kans te geven bij dit evenement aanwezig te zijn, openen we 22 september exclusief de ticketverkoop alleen voor abonnees. Ben jij nog geen abonnee maar wil je wel dit exclusieve voordeel en zeker zijn van een ticket? Kies dan jouw favoriete abonnement en sluit het abonnement nu nog af.

Het exclusieve voordeel geldt tot 26 september, daarna gaan de overgebleven kaarten in de vrije verkoop.

Bestel hier je tickets voor de kookworkshop van Yoram Ottolenghi & Noor Murad

Alle informatie over het event als eerste ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Ottolenghi workshop

Lees ook: Foodies boekenclub: “Ottolenghi Test Kitchen – Shelf Love”