Het lekkerste comfortfood uit Italië moet toch wel de pizza zijn. Wij maken ze met lekker veel groenten, zodat ze niet alleen superlekker maar ook nog heel erg voedzaam zijn. Ga jij voor de pizza met portobello & blauwe kaas, groene asperges & crème fraîche of zoete aardappel & manchego?

Stap-voor-stap ravioli met ricotta en parmaham

Neem een hap uit het zachte pastadeeg en laat je verrassen door de romige ricotta en het zoute parmaham: een hemelse combinatie! We laten je stap-voor-stap zien hoe je deze ravioli zelf maakt.

En verder…

Proosten we met de lekkerste Italiaanse drankjes, geven we vier recepten met gnocchi, laten we zien hoe je fluweelzachte merengue maakt, gaan we op bezoek bij een buffelboerderij in Nederland om te zien hoe de lekkerste buffelmozzarella wordt gemaakt en veel, veel meer.

Foodies Italië als eerste in huis + gratis verzending

Kun je net als wij ook niet wachten tot je al die heerlijke, Italiaanse recepten uit kunt proberen? Wanneer je nu Het grote Italiënummer van Foodies bestelt, wordt deze rond 20 april bij je thuisbezorgd. Deze fantastische editie wil je echt niet missen, dus pre-order hem snel voor je te laat bent…

Ja, ik wil Foodies grote Italiënummer als eerste ontvangen!