Stap denkbeeldig in ons Volkswagenbusje en reis mee door Amerika. Lang de westkust voor zalmburgers en Tex-Mex, via het noorden om te dineren in een Amerikaanse diner met chicken & waffles en naar het zuiden voor carrot dogs en ander vega streetfood. Voor de lekkerste wilde zalm reizen we met visexepert Bart van Olphen af naar Alaska. Bart laat zien hoe de vis duurzaam wordt gevangen en kan het natuurlijk niet laten om meteen met de verse oogst te gaan koken. Hij maakt ratatouille met gebakken zalmfilet en venkeljus en ander lekkers. Één ding is zeker: dit nummer is een beleving voor je smaakpapillen!

Nu besteld, als eerste in huis

Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt foodies julinummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je voor 2 juli besteld, ploft de heerlijke Go Green editie al op 17 juli op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!

Ja, ik wil Foodies grote culi roadtripnummer als eerste ontvangen!