Met een dakje

Het magische moment van het aansnijden van een knapperig (deeg)dakje: onbetaalbaar! Wij maken een thema met verschillende dakjes: van een Franse jachtschotel met aardappelgratin tot een kipcurry met naankorst. Met een knapperig, gebruind en boterig dakje zit je immers altijd goed toch?

Appels & peren

Vergelijken moet je ze niet, maar ermee bakken wel! In november bakken we appeltaart met clotted cream vulling, wentelteefjes met whisky-appeltjes, gepocheerde peer met vanilleroom, appelflappen met dulce de leche en veel meer lekkers uit de boomgaard. Pluk ze nu het nog kan!

Indische familiegerechten

Sinds het basisboek Indonesisch hangen wij aan de lippen van Francis Kuijk. Als zij begint te praten over haar familierecepten loopt het water je in de mond. In haar nieuwste boek Bersama deelt ze haar lievelingsgerechten uit de Indische keuken, met liefde doorgegeven van moeder op dochter.

En verder…

Lopen we een dagje mee op notengaard De Bisschop in Kallenkotte om walnoten te rapen, gaan we met bonen op een culinair uitstapje naar Italië, Spanje, de VS en België, organiseren we een kampvuur met recepten voor bij sterke verhalen, vertellen we je alles over het maken van bladerdeeg, korstdeeg en filodeeg, maken we een nieuw weekmenu en veel, veel meer.

Nu besteld, als eerste in huis

Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt foodies septembernummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je voor 24 september besteld, ploft de heerlijke novembereditie al op 10 oktober op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!

Ja, ik wil Foodies november als eerste ontvangen!