Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Andijviestamppot met geitenkaas en hazelnoten

Andijviestamppot met geitenkaas en hazelnoten

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappels, was ze en kook ze in ca. 25 minuten gaar.

  2. Was de andijvie, schud hem droog en snijd hem grof. Hak de hazelnoten grof. Laat de tomaatjes uitlekken. Giet de aardappels af en laat ze droogstomen.

  3. Voeg de melk en de boter toe en stamp tot een puree. Meng er de andijvie, de noten en de zongedroogde tomaatjes doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Doe de geitenkaas in 4 ovenvaste vormpjes. Schenk er de honing overheen. Bestrooi met de tijm. Zet ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3).

  5. Serveer met de stamppot.

Per portie: 293 kcal | 17 g koolhydraten | 12 g eiwit | 20 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)