Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Appeltjes met anijs en ciderstroop

Appeltjes met anijs en ciderstroop

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Kook de ciderazijn met 50 g suiker in tot een siroop.

  2. 2 Was de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd de appels in partjes. Maal het anijsblokje fijn in een vijzel. Verhit de boter in een pan en bak er de appelpartjes goudbruin in. Bestrooi de appelpartjes met het gemalen anijsblokje en bak nog ca. 2 minuten verder.

  3. 3 Verdeel de gebakken appeltjes over schaaltjes en druppel er de cidersiroop overheen. Serveer met de mascarpone.

Per portie: 291 kcal | 41 g koolhydraten | 2 g eiwit | 14 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)