Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C /hetelucht: 180°C).
  2. Doe de bramen in een kom, voeg 1 el poedersuiker toe en schud voorzichtig om.
  3. Rol het deeg af op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd het deeg rondom 1 cm van de rand in met een mesje. Prik het deeg binnen deze rand enkele malen in met een vork. Bestrijk het hele deeg met ei. Bak het deeg in 20-25 minuten goudbruin en krokant in de oven. Laat afkoelen.
  4. Klop de mascarpone met 1 el poedersuiker en het vanille-extract glad. Strijk de mascarpone uit op het deeg binnen de rand. Schep er de bramen overheen en bestuif het geheel met wat poedersuiker.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Charlie Richards Styling: Olivia Wardle Foodstyling: Natalie Thomson