Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Bruschetta met eekhoorntjesbrood

Bruschetta met eekhoorntjesbrood

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Maak de paddestoelen schoon met droog keukenpapier. Halveer kleine paddestoelen in de lengte, snijd de grote in plakken. Pel en snipper de knoflook. Was de peterselie, schud hem droog en snijd hem fijn.

  2. 2 Verhit na elkaar 2 el olie in een pan. Rooster hierin 2 sneetjes brood aan elke zijde ca. 2 minuten. Neem uit de pan.

  3. 3 Verhit 2 el olie in het bakvet. Bak hierin het eekhoorntjesbrood 5-7 minuten op hoog vuur. Keer ze tussendoor een aantal keer om. Bak de knoflook en de peterselie kort mee. Voeg de boter toe en laat hem smelten. Breng op smaak met zout, chilipoeder en limoensap. Verdeel de paddestoelen met het bakvet over de bruschetta.

Per portie: 440 kcal | 48 g koolhydraten | 11 g eiwit | 21 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)