Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Chocobananen met karamelsaus

Chocobananen met karamelsaus

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de fudge grof. Breng de slagroom aan de kook. Smelt de fudge al roerend in de slagroom en kook ca. 1 minuut op laag vuur. Giet het mengsel in een kom en laat afkoelen.

  2. Breek de chocolade in stukken en smelt hem au bain-marie.

  3. Pel de bananen en halveer ze of deel ze in drieën. Wentel de stukken banaan in het citroensap en laat goed uitlekken. Doop de stukken banaan met behulp van een vork in de lengte voor de helft in de gesmolten chocolade. Laat goed uitlekken en leg de stukken banaan op bakpapier. Laat drogen. Bedruppel kort voor het serveren de chocobananen met de karamelsaus.

Per portie: 410 kcal | 57 g koolhydraten | 4 g eiwit | 17 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)