Bereiding

  1. Verhit een grillpan. Bestrijk de mango en ui met de olijfolie, en bestrooi met een snufje zout en peper. Gril de plakjes mango ca. 2 min. per kant op middelhoog vuur totdat ze mooie grillstrepen hebben. Gril de ui 2-4 min. aan één kant op middelhoog vuur. Hak de mango en ui in heel kleine stukjes, en meng met de rest van de ingrediënten. Breng de salsa op smaak met zout en peper. Laat afkoelen en zet koud weg tot gebruik.
  2. Strooi een snufje zout, peper en knoflookpoeder over de avocadopartjes. Meng de pimentón door de bloem. Meng de chilivlokken door de panko. Doop de avocadopartjes in de bloem en klop de overtollige bloem eraf. Haal ze door het ei en tot slot door de panko.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de avocadofrietjes op middelhoog vuur ca. 2-3 min. aan alle kanten goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi met wat grof zeezout en peper naar smaak. Serveer de avocadofrietjes direct met de salsa.
Extra Vierge

Meer gerechten zoals deze?

Extra Vierge
€29,99