Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Entrecote met snijbonen

Entrecote met snijbonen

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook, snijd de snijbonen kleiner, halveer de tomaatjes.

  2. Fruit de knoflook en de ui in 1 el olie. Voeg de oregano toe. Blus af met de witte wijn. Voeg de snijbonen, tomaatjes en olijven toe en laat het geheel in ca. 8 minuten gaar worden. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Bestrooi het vlees met zout en peper. Smeer het in met 1 el olie. Gril het boven hoog vuur 1 minuut aan. Draai om en bak 1 minuut door. Gaar het vlees 5-8 minuten door in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3). Serveer met de snijbonen.

Per portie: 422 kcal | 20 g koolhydraten | 46 g eiwit | 15 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)