Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Forel met amandelen en peterselie-aardappeltjes

Forel met amandelen en peterselie-aardappeltjes

  • Gemiddeld

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar in water met wat zout.

  2. Dep de forellen goed droog en wentel ze in de bloem. Wentel ze in het eiwit en strooi er de amandelen overheen. Verhit de olie en 2 el boter in een ruime koekenpan en bak er de forellen op matig vuur ca. 3 minuten aan beide kanten in.*

  3. Was de peterselie en schud hem goed droog. Hak de peterselie fijn. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Meng 1 el boter en de peterselie door de aardappels en breng op smaak met zout en peper.

  4. Snijd de citroen in schijfjes. Serveer de forel met de aardappeltjes en de citroen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)