Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Cover voor Fudge-chocomuffins

Fudge-chocomuffins

  • Eenvoudig

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de papieren vormpjes over 12 holtes van een muffinbakblik. Klop de boter en de suiker met de mixer romig. Klop de eieren er een voor een doorheen. Zeef de bloem, de cacao en het bakpoeder eroverheen en roer ze er kort doorheen.

  2. Verhit de oven voor (elektrisch: 175 °C / hetelucht: 150 °C / gas: stand 2). Doe in elk vormpje 1 el deeg. Leg er 2 toffees in en verdeel de rest van het deeg eroverheen. Bak de muffins 15-18 minuten in de oven. Laat ze afkoelen.

  3. Hak de chocolade grof, smelt hem met de slagroom au bain marie. Bestrijk de helft van de muffins met het chocolademengsel, bestuif de andere helft met poedersuiker.

Per portie: 260 kcal | 27 g koolhydraten | 3 g eiwit | 15 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)