Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Fudge-chocomuffins

Fudge-chocomuffins

  • Eenvoudig

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de papieren vormpjes over 12 holtes van een muffinbakblik. Klop de boter en de suiker met de mixer romig. Klop de eieren er een voor een doorheen. Zeef de bloem, de cacao en het bakpoeder eroverheen en roer ze er kort doorheen.

  2. Verhit de oven voor (elektrisch: 175 °C / hetelucht: 150 °C / gas: stand 2). Doe in elk vormpje 1 el deeg. Leg er 2 toffees in en verdeel de rest van het deeg eroverheen. Bak de muffins 15-18 minuten in de oven. Laat ze afkoelen.

  3. Hak de chocolade grof, smelt hem met de slagroom au bain marie. Bestrijk de helft van de muffins met het chocolademengsel, bestuif de andere helft met poedersuiker.

Per portie: 260 kcal | 27 g koolhydraten | 3 g eiwit | 15 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)