Bereiding

  1. Was en halveer voor de chimichurri de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en hak de peper in stukjes. Doe de knoflook, de koriander, de peterselie, de munt, de arachideolie en de witte balsamicoazijn in een hoge beker en mix kort met een staafmixer zodat er een grove chimichurrisalsa ontstaat. Zet afgedekt in de koelkast.
  2. Dep de vis droog met een stuk keukenpapier en bestrooi de vis licht met peper en zout. Kerf de vis aan de huidzijde licht in met een scherp mesje.
  3. Bak de vis op de huidzijde in een hete koekenpan met wat olijfolie in ca. 5 minuten bruin en krokant, keer om en bak ook de andere kant nog 2-3 minuten. Rooster de tortilla’s kort in een hete pan of direct boven een vlam. Serveer de vis metde chimichurri en de tortillawraps.

Lekker met een Magic Rock High Wire Grapefruit

magic rock high wire grapefruit

Meer weten over de Magic Rock High Wire of direct bestellen? Kijk op Beerwulf.

Per portie: ca. 576 kcal
32 g eiwit | 31 g vet | 42 g koolhydraten

Receptuur & foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto’s: Willem van Santen Styling: Femke van Waveren