Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Geitenkaastaartje met geroosterde tomaatjes

Geitenkaastaartje met geroosterde tomaatjes

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 1

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Laat het bladerdeeg ontdooien. Leg de blaadjes elkaar overlappend naast elkaar en druk ze aan. Klop het ei los en smeer hiermee het bladerdeeg in. Halveer de tomaatjes en leg ze met het snijvlak naar beneden op het bladerdeeg. Houd aan de randen ten minste 1,5 cm vrij. Verkruimel de geitenkaas tussen de tomaten. Bestrooi het geheel met de kruiden en breng op smaak met zout en peper. Besprenkel met olijfolie.

  2. 2 Zet het taartje ca. 20 minuten op een met bakpapier beklede bakplaat in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Serveer direct.

Per portie: 800 kcal | 38 g koolhydraten | 25 g eiwit | 49 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)