Bereiding

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng 3 eieren en het paneermeel door het gehakt en breng het op smaak met zout en peper. Leg een baan gehakt iets naast het midden van het bladerdeeg.
  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Kluts 1 ei en smeer 1 kant van het bladerdeeg in met een beetje ei. Vouw het als een saucijs en druk de zijkant aan met een vork. Leg de saucijsjes op een met bakpapier bekleed bakblik en bak ze ca. 15 minuten in de oven.
  3. Schil de bospeen, snijd hem in stukken en meng de stukken met 3 el olijfolie, wat zout en peper. Rooster de wortels ca. 10 minuten in de oven op dezelfde temperatuur als de saucijsjes. Was de spinazie, schud hem goed droog en snijd hem in grove repen.
  4. Pel en snipper de sjalot. Meng de sjalot met 100 ml olijfolie en de mosterd. Doe de bospeen en de spinazie bij elkaar en maak het geheel aan met de dressing.