Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Cover voor Geroosterde grapefruit

Geroosterde grapefruit

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Rasp dunne reepjes van de grapefruitschil en houd deze apart. Schil de grapefruits en verwijder alle witte vliesjes. Halveer de grapefruits en bestrooi de snijvlakken met de rietsuiker. Verhit de boter in een koekenpan en bak de grapefruits op het snijvlak tot de suiker karamelliseert. Draai de grapefruits om en bak nog ca. 3 minuten.

  2. Klop de slagroom met de poedersuiker en de kruidnagel lobbig. Serveer de geroosterde grapefruit met de kruidnagelroom en een bolletje vanille-ijs. Garneer met de grapefruitschillen.

Per portie: 368 kcal | 25 g koolhydraten | 3 g eiwit | 27 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)