Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Krieltjes met zuurkool en serranoham

Krieltjes met zuurkool en serranoham

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de krieltjes goed schoon maar schil ze niet. Kook ze in ca. 15 minuten beetgaar. Laat de zuurkool goed uitlekken en spoel hem eventueel af.

  2. Snijd de ham kleiner en bak hem krokant in de olie. Giet de krieltjes af en laat ze droogstomen. Meng de mosterd met de boter door de krieltjes. Breng op smaak met zout en peper. Hak de peterselie grof en voeg toe. Doe er de zuurkool bij. Strooi de ham eroverheen.

Per portie: 250 kcal | 27 g koolhydraten | 11 g eiwit | 10 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

3 / 5.0 (2 stemmen)