Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een grote braadpan op middelhoog vuur en fruit er de ui ca. 5 minuten in. Haal de ui uit de pan en houd apart op een bord.
  2. Bak het vlees in dezelfde pan in ca. 5 minuten rondom bruin. Voeg de gebakken ui, het karwijzaad, de honing en zout en peper naar smaak toe. Bak nog ca. 2 minuten verder. Blus af met de bouillon en voeg de takjes kruiden toe. Breng het geheel aan de kook en laat met een deksel schuin op de pan ca. 60 minuten stoven op laag vuur.
  3. Verwijder eventuele pitjes van de ingelegde citroen en snijd hem fijn. Voeg de krieltjes, de olijven en de citroen toe aan de pan. Leg het deksel weer schuin op de pan en laat nog 15-20 minuten stoven tot het vlees heel erg mals is.

Wijntip: Cantine Due Palme Salento Albrizzi 2018

Per portie: ca. 576 kcal
36 g eiwit | 31 g vet | 50 g koolhydraten

Due Palme wijnpakket

3x2 flessen

Due Palme wijnpakket
€50,-

Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter fotografie: Sander Damen Styling: Alexstyling