Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Lekker toetje van Toscanini

Lekker toetje van Toscanini

  • Uitdagend

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Verwarm voor de karamel 150 g suiker in een pan op laag vuur en giet er aan de buitenste rand een beetje water bij. Probeer niet te roeren. Bekleed de cakevorm met de karamel.

  2. 2 Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C). Meng de eieren met 100 g suiker, de cacao, de koffie, de melk, de room en de amaretto en voeg als laatste de fijngemalen amaretti toe.

  3. 3 Giet alles in de vorm en zet de vorm in een ovenvaste bak. Giet zoveel koud water in de bak tot 2/3 van de cakevorm onder water staat. Bak de pudding ca. 30 minuten in de oven.

  4. 4 Laat de vorm 2 uur afkoelen en zet hem daarna een paar uur afgedekt in de koelkast.

  5. 5 Stort de pudding uit de vorm en serveer hem in plakken met eventueel wat extra karamelsaus.

pudding met amaretti, chocolade, koffie en karamel

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)