Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Maïskoekjes met feta en notensla

Maïskoekjes met feta en notensla

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Kook de maïskolven gaar. Snijd de maïs van de kolf. Hak de korrels grof. Meng met het bakmeel en de eieren. Voeg ook de bakpoeder toe. Breng op smaak met komijnzaad, zout en peper. Voeg eventueel wat melk toe om een vloeibaar beslag te krijgen.

  2. 2 Smelt 1 el olie en de boter in een pan en schep daarin een soeplepel beslag. Draai het pannenkoekje na 2-3 minuten voorzichtig om en bak nog 1 minuut door. Herhaal dit proces met de rest van het beslag.

  3. 3 Breng de rucola op smaak met de olijfolie, zout en peper. Verbrokkel de feta. Meng alles en serveer met de pannenkoekjes.

Per portie: 688 kcal | 66 g koolhydraten | 26 g eiwit | 31 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)