Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Penne met roerbakgroenten

Penne met roerbakgroenten

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Scheur het brood in kleine stukjes. Verhit 2 el olie in een pan. Rooster de broodkruimels daarin al wentelend. Neem het brood uit de pan en meng het met het chilipoeder.

  2. 2 Maak de courgette en de paprika’s schoon. Snijd de courgette in schijven en de paprika’s in dunne reepjes. Bak de groenten ca. 5 minuten in 1 el olie. Breng de groenten op smaak met zout en peper.

  3. 3 Was de basilicum, schud hem droog en hak hem, op enkele blaadjes na voor de garnering, fijn. Roer de basilicum door de pesto en meng het geheel door de groenten.

  4. 4 Giet de pasta af en vang daarbij 4-5 el kookvocht op. Doe de pasta en het kookvocht bij de groenten. Rasp de parmezaan er grof overheen. Strooi het chili-broodkruim en de overige basilicumblaadjes eroverheen.

Per portie: 590 kcal | 83 g koolhydraten | 20 g eiwit | 18 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)