Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Rabarbercompote met mascarponemousse

Rabarbercompote met mascarponemousse

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de rabarber schoon en snijd hem grof. Pers de sinaasappels uit. Meng het sap met 50 g suiker en breng aan de kook met de rabarber. Kook de rabarber in ca. 10 minuten zacht. Laat afkoelen in de koelkast.

  2. Klop de slagroom stijf met 25 g suiker. Snijd het vanillestokje in de lengte door en schraap het merg eruit. Klop het vanillemerg door de mascarpone. Spatel er de slagroom doorheen. Serveer met de rabarbercompote.

Per portie: 332 kcal | 18 g koolhydraten | 3 g eiwit | 25 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)