Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Rucola-mangosalade

Rucola-mangosalade

  • Gemiddeld

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd voor de vinaigrette de rode peper in de lengte in en verwijder de zaadlijsten. Was de peper en hak hem fijn.  Halveer de sinaasappel en de limoen en pers het sap eruit. Roer wat zout, de chili en de suiker door het sap. Klop de olie erdoorheen.

  2. Was de rucola en laat hem uitlekken. Schil de mango’s. Snijd het vruchtvlees in repen van de pit en snijd het vervolgens in kleine stukjes. Pel de uien, halveer ze en snijd ze in reepjes. Meng de rucola met de ui, de mango en de vinaigrette. Dien op met de gravad lax.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)