Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C). Leg de plakken spek op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 12 minuten in de oven.
  2. Was ondertussen de tomaten en snijd ze in parten. Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Snijd de lente-uitjes in ringen. Meng de honing met de mosterd en klop er de olijfolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Neem het spek uit de oven en laat het afkoelen op keukenpapier.
  3. Verdeel de rucola, de tomaat en de lenteui over borden. Snijd de geitenkaas in stukken en verdeel de stukken over de salades. Druppel er de honingdressing overheen. Maak af met het krokante spek.

Per portie: 224 kcal
14 g eiwit  |  22 g vet  |  5 g koolhydraten

Foto: Stephan van Raay