Bereiding
- Laat de kaas op kamertemperatuur komen. Verwarm de room boven laag vuur. Verbrokkel de kaas en roer hem los met de warme room. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
- Besprenkel de druiven met 1 el olie en pof ze ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3). Snijd het stokbrood in dunne plakjes. Smeer ze in met 2 el olijfolie, zout en peper. Rooster ze in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3) in 5-10 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
- Klop 3 el olie en 1 el azijn tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Maak hier de salade mee aan. Besmeer de croutons met de kaas en serveer deze samen met de druiven bij de salade.